Mobiel > Ploegenrooster mobile

Ploegenrooster mobile

Ploegenrooster mobile

Ploegen­rooster mobile is geschikt voor smart­phones, tablets en PC's met Android, iOS (iPhone), Windows, Google Chrome of Linux als besturingssyteem. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, je hoeft geen software te installeren of apps te downloaden. Onze nieuwste versie kan je ook gebruiken in de vliegtuigstand.

Met deze toepassing wordt een link aangemaakt naar een webpagina met het rooster van je keuze. Die kan je bewaren bij je favorieten, op je startscherm of op je werkblad maar je kan hem ook met je vrienden delen via Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Whatsapp of e-mail.

Configuratie

Kies een ploegenstelsel en een ploeg uit de lijst. Je ploegenrooster wordt dan samengesteld zodat je het kan bewaren als snelkoppeling. Ken je de code van je rooster of ploeg niet? Gebruik onze roosterzoeker.

Zit je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Daarover kan je meer informatie vinden in onze faq.

Rooster:?
Referentiedatum rooster [DD/MM/JJJJ]:?
Benaming diensten:Geteste toestellen

Ploegenrooster mobile werkt in principe op alle recente toestellen met iOS (iPhone), Android, Windows, Google Chrome en Linux. Mocht dit om één of andere reden toch niet het geval zijn, mailen maar!


Facebook  Twitter  Google+