Mobiel

Smartphone en tablet

shiftkalender

Heb je een smart­phone of tablet met als besturings­systeem Android, iOS (iPhone) of Windows? Dan kan je zonder problemen Ploegenrooster mobile of Shiftkalender mobile gebruiken. Bij ploegenrooster zie je je shifts in roostervorm zoals op het voorbeeld hiernaast. Shiftkalender is een toepassing waarin je diensten in lijstvorm worden getoond.

Beide toepassingen zijn webapps en werken in de browser van je toestel, dus zonder software te downloaden en zonder apps te installeren. Ideaal om dagelijks te gebruiken, uit te testen of te delen zonder dat je toestel wordt vertraagd. De meest recente versies blijven ook werken wanneer je geen internetverbinding hebt.

Ploegenrooster mobile en Shiftkalender mobile voor smartphones, tablets en PC kan je via de volgende pagina's aanmaken:

Op een eenvoudige manier kan je je rooster delen met familie en vrienden via Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Whatsapp of via e-mail.

Andere systemen

Ploegenrooster mobile en Shiftkalender mobile zijn webtoepassingen en draaien dus ook op elke PC of laptop onder alle versies van Windows, Linux, Android, Chrome en iOS. De beide toepassingen werken ook op de meeste smart-tv's.

Oudere toestellen

Als je in het bezit bent van een smartphone, PDA of tablet met een ouder type besturingssysteem dan kan je PDA Ploegenrooster X, PDA Ploegenrooster of PDA Shiftkalender proberen. Ik wou deze toepassingen eerst verwijderen maar misschien heeft iemand er nog iets aan.

Voor de eerste generaties draagbare toestellen waarop webpagina's konden worden getoond zijn er ook nog PDA Jaarkalender en PDA Jaarlijst.

Hieronder vind je een lijst met alle beschikbare versies voor je ouder type smartphone of tablet:

Werkt één van deze toepassingen wel of niet op jouw toestel? Mail het mij


Facebook  Twitter  Google+