Kalenders > Excel Ploegen

Excel Ploegen

Excel ploegen

Met deze toepassing genereer je in Excel een overzicht met alle ploegen. Aansluitend kan je dit dan zelf bewerken en aanvullen, kleuren wijzigen,... Na je roosterkeuze wordt Excel of OpenOffice Calc geopend en kan je het gegenereerde bestand opslaan.

Omdat het bestand wordt samengesteld vanaf een webserver is het niet mogelijk om een afdrukstand of marges mee te sturen. Bekijk daarom altijd eerst het afdrukvoorbeeld vooraleer je aan het printen gaat.

Configuratie

Kies een ploegenstelsel uit de lijst. Vul het gewenste jaar in en je kalender wordt samengesteld zodat je die kan downloaden of openen in Excel. De volgorde van de ploegen kan je wijzigen door de namen van de ploegen te wisselen, de ploegen worden immers alfabetisch (of numeriek) gesorteerd.

Staat je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Rooster:?
Referentiedatum en naam ploeg T:?
  
Referentiedatum en naam ploeg U:?
  
Referentiedatum en naam ploeg V:?
  
Referentiedatum en naam ploeg W:?
  
Referentiedatum en naam ploeg X:?
  
Referentiedatum en naam ploeg Y:?
  
Referentiedatum en naam ploeg Z:?
  
Benaming diensten:
Jaartal:
Feestdagen:


Opmerking voor Office 2016 en Office 365
Omdat het bestand is samengesteld op een server verschijnt bij het openen mogelijk een veiligheidswaarschuwing. U kan uiteraard steeds een viruscheck uitvoeren. Bewaar het bestand dan op uw toestel en scan het document.
De recentste versies van Excel openen dit bestand automatisch in de beveiligde weergave. Als u het bestand wil bewerken of afdrukken kies dan voor "bewerken inschakelen" na het openen van het document.

Werkt Excel Ploegen toch niet op jouw PC of operating system? Mail het mijFacebook  Twitter  Google+