Kalenders > Ploegkalender

Ploegkalender

ploegkalender

Met deze toepassing genereer je een Excelsheet met je ploegenrooster per maand. Er is plaats voorzien voor de namen van alle medewerkers zodat je deze kalender kan gebruiken voor het opstellen van een ploegbezetting of het invullen van vakantiedagen.

De namen van de medewerkers hoef je slechts één keer te typen, ze worden automatisch naar de overige maanden gekopieerd.

Vergeet de oriëntatie van de pagina niet op "liggend" in te stellen voor je een afdruk maakt!


Configuratie

Kies een ploegenstelsel en een ploeg uit de lijst. Vul het gewenste jaar nog in en je kalender wordt samengesteld zodat je die kan downloaden of openen op je PC.

Staat je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Rooster:?
Referentiedatum rooster [DD/MM/JJJJ]:?
Benaming diensten:
Jaartal:


Opmerking voor Office 2016 en Office 365
Omdat het bestand is samengesteld op een server verschijnt bij het openen mogelijk een veiligheidswaarschuwing. U kan uiteraard steeds een viruscheck uitvoeren. Bewaar het bestand dan op uw toestel en scan het document.
De recentste versies van Excel openen dit bestand automatisch in de beveiligde weergave. Als u het bestand wil bewerken of afdrukken kies dan voor "bewerken inschakelen" na het openen van het document.

Werkt Ploegkalender toch niet op jouw PC of operating system? Mail het mij


Facebook  Twitter