Kalenders > Excelrooster

Excelrooster

excelrooster

Anders dan bij Excelkalender worden de diensten en de dagen van de week hier per maand naast elkaar weergegeven. Na het invullen van alle gegevens wordt Excel of OpenOffice Calc geopend en kan je het gegenereerde bestand opslaan, zodat je het eventueel verder kan bewerken.

Als je dit Excelrooster wil afdrukken vergeet dan niet de pagina-instelling op "liggend" te zetten en het formaat eventueel aan te passen.


Configuratie

Kies een ploegenstelsel en een ploeg uit de lijst. Vul het gewenste jaar nog in en je kalender wordt samengesteld zodat je die kan downloaden of openen op je PC.

Staat je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Rooster:?
Referentiedatum rooster [DD/MM/JJJJ]:?
Benaming diensten:
Jaartal:


Opmerking voor Office 2016 en Office 365
Omdat het bestand is samengesteld op een server verschijnt bij het openen mogelijk een veiligheidswaarschuwing. U kan uiteraard steeds een viruscheck uitvoeren. Bewaar het bestand dan op uw toestel en scan het document.
De recentste versies van Excel openen dit bestand automatisch in de beveiligde weergave. Als u het bestand wil bewerken of afdrukken kies dan voor "bewerken inschakelen" na het openen van het document.

Werkt Excelrooster toch niet op jouw PC of operating system? Mail het mij


Facebook  Twitter