Kalenders > Excelkalender

Excelkalender

excelkalender

Wil je liever een kalender in Excel die je zelf kan bewerken en aanvullen? Kleurtjes wijzigen, vakantie invullen? Hier kan het! Of je nu met Firefox werkt of met Internet Explorer, na het invullen van alle gegevens wordt Excel of OpenOffice Calc geopend en kan je het gegenereerde bestand opslaan.

Omdat het bestand wordt samengesteld vanaf een webserver is het niet mogelijk om een afdrukstand of marges mee te sturen. Bekijk daarom altijd eerst het afdrukvoorbeeld vooraleer je aan het printen gaat.

Configuratie

Kies een ploegenstelsel en een ploeg uit de lijst. Vul het gewenste jaar nog in en je kalender wordt samengesteld zodat je die kan downloaden of openen op je PC.

Zit je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Rooster:?
Referentiedatum rooster [DD/MM/JJJJ]:?
Benaming diensten:
Jaartal:
Feestdagen:
Pagina-oriëntatie:


Opmerking voor Office 2016 en Office 365
Omdat het bestand is samengesteld op een server verschijnt bij het openen mogelijk een veiligheidswaarschuwing. U kan uiteraard steeds een viruscheck uitvoeren. Bewaar het bestand dan op uw toestel en scan het document.
De recentste versies van Excel openen dit bestand automatisch in de beveiligde weergave. Als u het bestand wil bewerken of afdrukken kies dan voor "bewerken inschakelen" na het openen van het document.

Werkt Excelkalender toch niet op jouw PC of operating system? Mail het mij


Facebook  Twitter  Google+