Kalenders > PDF Ploegen

PDF Ploegen

PDF ploegen

Met deze toepassing kan je een overzicht van alle ploegen op je bedrijf of dienst aanmaken, en dit in PDF-formaat. Je hebt de keuze tussen kalenders met pagina-oriëntatie in portret of in landschap. De namen van de verschillende ploegen kan je zelf aanpassen.

Om bestanden te kunnen bekijken in PDF-formaat heb je een PDF-reader nodig. Veelgebruikte, gratis PDF-readers zijn o.a. Adobe Acrobat Reader of Foxit Reader. Let tijdens het installeren van zo'n PDF-reader goed op welke extra - soms ongewenste - functies er standaard zijn aangekruist!

Als je met Windows 10 werkt hoef je in principe geen PDF-reader te installeren aangezien Edge - de standaardbrowser van Windows 10 - over een ingebouwde reader beschikt.

Je kan kiezen of je de Nederlandse, de Belgische of geen feestdagen wil weergeven.

Configuratie

Kies een ploegenstelsel uit de lijst en pas indien nodig het gewenste jaar aan. Vervolgens kan je kalender worden samengesteld zodat je die kan openen en/of downloaden.

Staat je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Ploegenstelsels met meer dan 3 diensten (bv. O, M, N én D) worden automatisch in "portret" afgebeeld, ook al koos je voor "landschap". Als in je rooster twee verschillende ploegen tegelijk dezelfde dienst hebben dan dien je het rooster op te splitsen.


Rooster:?
Referentiedatum en naam ploeg T:?
 
Referentiedatum en naam ploeg U:?
 
Referentiedatum en naam ploeg V:?
 
Referentiedatum en naam ploeg W:?
 
Referentiedatum en naam ploeg X:?
 
Referentiedatum en naam ploeg Y:?
 
Referentiedatum en naam ploeg Z:?
 
Benaming diensten:
Jaartal:
Feestdagen:
Pagina-oriëntatie:
Kleuren:
Werkt PDF Ploegen niet zoals je had verwacht? Mail mij

Facebook  Twitter  Google+