Kalenders > PDF Muurkalender

PDF Muurkalender

PDF muurkalender

Deze toepassing genereert een muurkalender met je ploegenrooster in PDF-formaat. Je hebt de keuze tussen A3 en A4 kalenders met pagina-oriëntatie in portret of in landschap.

Om bestanden te kunnen bekijken in PDF-formaat heb je een PDF-reader nodig. Veelgebruikte, gratis PDF-readers zijn o.a. Adobe Acrobat Reader of Foxit Reader. Let tijdens het installeren van zo'n PDF-reader goed op welke extra - soms ongewenste - functies er standaard zijn aangekruist!

Als je met Windows 10 werkt hoef je in principe geen PDF-reader te installeren aangezien Edge - de standaardbrowser van Windows 10 - over een ingebouwde reader beschikt.

Je kan kiezen of je de Belgische, de Nederlandse of geen feestdagen wil weergeven.


Configuratie

Kies een ploegenstelsel en een ploeg uit de lijst. Vul het gewenste jaar in en je kalender wordt samengesteld.

In sommige gevallen wordt de kalender niet goed afgedrukt wanneer je rechtstreeks vanuit je browser print. Als je de PDF eerst bewaart en vervolgens opent vanaf je toestel heb je een ruimere keuze in de printerinstellingen. Bekijk steeds eerst het printvoorbeeld!

Staat je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Rooster:?
Referentiedatum rooster [DD/MM/JJJJ]:?
Benaming diensten:
Jaartal:
Feestdagen:
Formaat & pagina-oriëntatie:


PDF Muurkalender werkt niet naar behoren? Stuur mij een mail


Facebook  Twitter  Google+