Kalenders > Muurkalender voor Word

Muurkalender voor Word

muurkalender voor Word

Maak met enkele muisklikken een muurkalender met je rooster voor het hele jaar. Een bladzijde per maand, net zoals de muurkalender die nu wellicht in je keuken of op je werkplek hangt, maar dan met je eigen rooster.

De foto's die in het Word-document werden gebruikt kan je makkelijk vervangen door foto's van je gezin, vakantie,... Gebruik voor het mooiste resultaat een verhouding van 1,5 voor de breedte t.o.v. de hoogte. Als de foto in de hoogte bv. 600 pixels is, dan dient de breedte dus (600 x 1,5 =) 900 pixels te bedragen.

Omdat het bestand wordt samengesteld vanaf een webserver is het niet mogelijk om een afdrukstand of marges mee te sturen. Bekijk daarom altijd eerst het afdrukvoorbeeld vooraleer je aan het printen gaat.

Configuratie

Kies een ploegenstelsel en een ploeg uit de lijst. Vul het gewenste jaar in en je muurkalender wordt samengesteld zodat je die kan downloaden of openen op je PC.

Zit je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Rooster:?
Referentiedatum rooster [DD/MM/JJJJ]:?
Benaming diensten:
Jaartal:
Feestdagen:


Opmerking voor Office 2016 en Office 365
De recentste versies van Word openen dit bestand automatisch in de beveiligde weergave. Als u de foto's mee wil afdrukken en/of aanpassen dient u te kiezen voor "bewerken inschakelen" na het openen van het document.
U kan uiteraard eerst een viruscheck uitvoeren. Bewaar het bestand dan op uw toestel en scan het document. U kan het vervolgens openen en bewerken.

Werkt de muurkalender voor Word toch niet op jouw PC of operating system? Mail het mij


Facebook  Twitter  Google+