Kalenders > Afdrukbare jaarkalender

Afdrukbare jaarkalender

jaarkalender

Via deze pagina kan je een overzichtelijke kalender afdrukken van jouw ploegenrooster. De pagina werd in twee rijen van zes maanden verdeeld, druk de pagina dus "staand" af.

  • Vanuit Internet Explorer bekijk je best eerst het afdrukvoorbeeld om te controleren of de kalender wel op één pagina past. Als er geen kleuren worden weergegeven kies dan in het menu "extra - internetopties - geavanceerd". Er verschijnt een lijstje waarin je "Achtergrondkleuren- en afbeeldingen afdrukken" dient te selecteren.

  • Vanuit Firefox bekijk je ook best eerst het afdrukvoorbeeld. Als de kalender niet op één pagina past kies je in het venster van het afdrukvoorbeeld bij "schaal" voor "Verkleinen tot papierformaat". Als er geen kleuren worden weergegeven klik je in hetzelfde venster op "pagina-instellingen" en kruis je bij formaat en opties "achtergrond afdrukken" aan.

Je kan kiezen of je de Nederlandse of de Belgische feestdagen weergeeft.


Configuratie

Kies een ploegenstelsel en een ploeg uit de lijst. Vul het gewenste jaar nog in en je kalender wordt samengesteld. Vervolgens kan je hem natuurlijk afdrukken.

Staat je ploegenstelsel niet in het lijstje? Geen probleem, je kan ook zelf een rooster aanmaken. Meer informatie daarover vind je in de faq.

Rooster:?
Referentiedatum rooster [DD/MM/JJJJ]:?
Benaming diensten:
Jaartal:
Feestdagen:


Als je problemen ondervindt met Jaarkalender, mail het mij


Facebook  Twitter  Google+